Kánya vs. Tab (5-0)

2007.12.25. 13:21

Gondoltam megírom az eredményt, közlöm veletek! Az első felében amikór csak TD-ben játszottunk 2 hoztunk rajtuk, utána pedig CTF-ben 3at :D persze ők eközben egyet sem nyertek :P !!! Ennyit róluk, már megint bebizonyosodott hogy csak a szájuk jár, nem az eszük :D ! Egyébként a két tabi az Olach és a Marcee volt, miközben a KÁNYAI félröl a Szilárd meg én Orbán !!! Kánya - Tab (5-0)... folyt köv...

Egyébként legelőször féltem hogy nagyon hideg lesz, de rá kellett jönnöm hogy télen  hóesésben a legjobb airsoftozni, sokkal jobb!

Szerző: Busta

2 komment

Címkék: tab airsoft kánya

A bejegyzés trackback címe:

https://busta.blog.hu/api/trackback/id/tr31274739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilárd 2007.12.25. 14:03:20

Az a helyzet ,hogy a tabi bandának esélye sem volt a tegnapi harcban,de azért kitettek magukért.Jó lenne ha többiek is kitolnák az arcukat és játszanánk TÉLIES körülmények között!! Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Busta 2007.12.25. 18:04:19

de nem fogják, a bimbusz is csak költ rá és fényképezi meg mutogatja...ennyit tud vele :P no game
süti beállítások módosítása