Myspace

2008.01.26. 09:48

A MySpace egy népszerű társadalmi hálózatot építő interaktív honlap, személyes profil, blog, csoport, fotó, zene és videó. Az oldalra zenészek is készíthetnek profilokat, így a MySpace rendszer ingyenes használatával mentesülhetnek blogkészítéstől, galéria rendszerek kialakításától. Zenei hanganyagok feltöltése MP3 formátumban a MySpaceMusic felhasználóinak is elérhető.

Ha valaki nem ismerné a Myspace-t, az úgy gondoljon rá, mint az iwiw-re, csak nemzetköziben és főleg a zenészek és a rajongóik közötti kapcsolattartást segíti elő. Na persze ez mellett még számtalan dologra lehet használni a rendszert. Régi ismerősöket itt nem fogunk találni, de jobbnál jobb zenékre, előadókra, csapatokra lehet bukkani némi böngészéssel. Sok zenekar már ma is elsőként myspace-es oldalán mutatja be legfrissebb zeneszámát, vagy értesíti a rajongókat turnéidőpontokról, videoklipmegjelenésekről, stb.. Saját oldalunkat úgy alakitjuk ahogy akarjuk!
Én már körülbelül 1éve vagyok fent és nagyon sok  yo zenét találtam! Ráadásul a kedvenc zenekaraim legújabb szerzeményeit hallgathatom. Szerintem érdemes megnézni, nekem bejött.

Linkek:
-myspace: www.myspace.com
-saját: www.myspace.com/busta87
-zene.hu: www.myspace.com/zenehu

A bejegyzés trackback címe:

https://busta.blog.hu/api/trackback/id/tr23312044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása